Veranderingen in bezorgen (door de sneeuw)

Door de sneeuw is er wat veranderd in de bezorging, zelf kom ik nog maar eenmaal per dag in de winkel, aangezien ik daar nu lopend naar toe moet, afhankelijk van het werk wat gedaan moet worden, ga ik naar huis om daar verder te werken. Dat betekent dat ik niet om 16.30 uur nog even naar de winkel kan (het is immers 20 to 30 minuten lopen) om de post weg te brengen. De post wordt nu overdag weg gebracht, en is de laatste taak die ik doe voor ik naar huis ga.

Op woensdag en zaterdag brengen we post in Den Helder en Juliandorp rond, ook hier kan ik besluiten om het door te schuiven naar de volgende bezorgronde als het niet verantwoord is om de post rond te brengen. Hoop dat hiervoor begrip is.

Daarnaast gaat het aanleveren van de vracht naar mij ook met vertragingen, ik hoop dat alle bezorgdiensten veilig de dozen bij me thuis kunnen brengen. Hoe ik het daarna in de winkel ga krijgen is weer een ander probleem (deed dit normaal met de fiets of met de auto) en zal even zien hoe ik dat nu ga oplossen.